X
تبلیغات
فست فود سمير - ژله گل رز


http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/56689340324722901267.jpg

مواد لازم

سیب

شهد غلیظ

ژله و در صورت دلخواه کاسترد

 

این دسر دردسرش زیاده اما نهایتا چیز خوشگلی از آب در میاد

مامی سایت دستورش با من یه مقدار فرق میکنه راسش من کار رو خیلی راحت کردم برای خودم.

سیب رو با قسمتی از رنده که که ورقه ای شکل هست، به ورقه های نازک برش بدید. اگه رنده همچین تیغی نداشت میتونید با چاقو برشهای نازک بدید اما رنده خیلی راحتتره. بعد یه برش لیمو رو به سیبهاتون بمالید تا سیاه نشن.

بعد یه پیمونه شکر رو با یک و نیم پیمونه آب قاطی کنید و بزارید خوب بجوشه تا به غلظت بیفته. یه قاشق آب لیموی تازه رو بهش اضافه کنید تا از سیاه شدن سیب جلوگیری کنه. بعد اگه دوس دارید سیبتون رنگی بشه یه مقدار رنگ غذا بهش اضافه کنید. من رنگ زرد اضافه کردم. البته دو تا سیب رو هم بدون رنگ درست کردم. بعد برشهای نازک سیب رو بریزید توی قابلمه. بزارید یه دیقه با شربت بجوشه. یک دقیقه که گذشت شعله رو خاموش کنید و یه ربع زمان بدید تا سیبها توی شربت حسابی نرم بشن. بعد ازون سیبها رو خارج کنید و بزارید توی یه بشقاب. یه قالب مافین بزارید دم دستتون و سیبها رو به گل در بیارید توش. همینطوری برگه های سیب رو بچینید تا به قسمت داخل سیب برسه که باید از برگه های کوچیکتر استفاده کنید.

قالب رو بزارید توی یخچال تا خودش رو بگیره. دقت کنید حتما باید شهدتون غلیظ باشه که سیبها رو بهم بچسبونه.

بعد ژله ی دلخواهتون رو درست کنید. یا کرم کاسترد. من چون ژله ی کمرنگ نداشتم از رنگهای تند استفاده کردم که باعث شد سیب رو خوب نشون نده. ته یه ظرف کاسترد بریزید بعد سیب رو روش بزارید و روی سیب رو با ژله پر کنید.

یا اینکه ته قالبتون ژله بریزید سیب رو وارونه توش بزارید بعد دوباره ژله بریزید. وقتی که اماده شد قالب رو برگردونید.


http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/11094524577072075937.jpg

http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/22369268395490973389.jpg

[ یکشنبه سیزدهم تیر 1389 ] [ 12:44 ] [ سمير ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ،